Senaste Kommentarerna

torsdag 20 januari 2011

Tidig utlösning

Då så! Nu vet vi killar att uthållighet är detsamma som bra prestation i sängen. Så om du är tillräcklig uthållig så kommer kvinnan att bli nöjd. Bahhh!

Utlösning
Tänk om kvinnan är svårstimulerad och behöver två timmars juckande innan hon kommer? Finns det då någon man som kommer att kunna prestera bra i den sängen? Och när är en utlösning för tidig? Om 1 minut, 10 minuter, 60 minuter ?

Enligt Aftonbladet räknar man med att 10 procent av alla män kommer för tidigt varje gång de har samlag. Har dom verkligen frågat alla män? Tror de att alla män är sanningsvittnen och alltid talar sanning?

Är det någon som har undersökt problemet med män som håller på för länge? De som pumpar i 6 timmar tills kvinnans blygdläppar förtvinar av friktionen.

Nej! Tillbaka till skolbänken Aftonbladet. Nästa gång se till att artikeln är underbyggd. Ni skrämmer ju skiten ur männen.

snabbisen - din snabbaste väg till lycka

Reaktioner:

3 kommentarer:

Det är väl lika mycket kvinnan som är för långsam ibland? ;) Sen behöver ju inte nödvändigtvis kort sex vara dålig sex. Det handlar ju mycket om vad som hänt innan också. Aftonbladet brukar inte få rätt på sånt där så ofta tyvärr... :(

Drar paralleller med storleksdiskussionen. Det är inte alltid skruvens fel om muttern är för stor :)
/P

En Guds försyn för dem så blivit så väl behandlade av vår allas Gud, att de belönats med "för tidig utlösning". Jag önskar att jag fått denna gudagåva. Att hålla på fila i timmar och både hinna bli less samt att fundera på vad man skall laga för frukost/middag/kvällsmat är kan jag försäkra ingen höjdare. Emellanåt så löser jag korsord under akten för att skingra mina tankar.