Senaste Kommentarerna

torsdag 13 januari 2011

Örebro - En orgie i våld

Puh! Idag har jag varit inomhus hela dagen. Tog inte risken att gå ut och ramla för tredje gången och bryta nacken. Dessutom så slipper jag att bli våldtagen eller styckmördad. Vilket skitställe Örebro har blivit. Först springer det runt en kåt serievåldtäktsman som överfaller kvinnor i alla åldrar. När han åker fast dyker det upp en styckmördare. Har Örebro fått storebrorskomplex och tagit över de grova våldsbrotten i Sverige?
I mesiga Stockholm vinglar dom runt fulla på stan, i Norrköping ber dom böner på stan men i Örebro våldtar vi varandra. I våran vardagsklädsel ingår nu kyskhetsbälte, men skulle vi få en kåtattack, kastar vi oss på första bästa kvinna och våldtar dem, och skulle de vägra så styckar vi dem.

Örebroregionens nya varumärke kallas för The Heart of Sweden och symbolen är ett hjärta, men den borde bytas ut till en slaktarkniv eller en erigerad penis. Nu fattas bara att en terrorist genomför en självmordsattentat så är cirkeln sluten.

Fy fan. Det är dags att vi reser oss och skär kuken av våldtäktsmännen och gör kebab av styckmördarna. Det är dags att vi hederliga, normala örebroare tar plats på scenen.

snabbisen - din snabbaste väg till lycka

Reaktioner:

0 kommentarer: