Senaste Kommentarerna

fredag 14 januari 2011

Kämpa mot nazisterna och rasisterna

Försvarare av yttrandefrihet! Vilka jäkla hycklare det finns ute i vårat samhälle! Hur ofta läser man inte kommentarer som "jag är ingen rasist, jag delar inte åsikt med Sverigedemokraterna men jag försvarar yttrandefrihet och demokrati". Vilken bullshit! Kom ut ur garderoben och stå för det ni är...rasister alt. svagsinta idioter.

Sverigedemokraterna
Aftonbladet gör helt rätt att utbilda svenskarna om vilka Sverigedemokraterna är. Precis som informationen om Förintelsen ska informationen om Sverigedemokraterna upprepas om och om igen. Vårat minne är kort och historian har gång på gång visat hur varma och medkännande människor har förvandlats till kalla hänsynslösa mördare som med enkelhet vridit på gaskranen och tagit livet av individer som avidentifierats som "kulturberikare".

Ondskan har många ansikten. Att fascistsymboler bytts ut till blåsippor gör inte ondskan mildare. För ondskan bryr sig inte om mänskliga rättigheter. Ondskan använder yttrandefriheten och demokratin till att smörja hjulen på tågvagnarna som rullar in på assimilerings-lägren, där många kommer in men ingen kommer ut.

Bra jobbat Aftonbladet och Expo. Fortsätt att lyfta fram sanningen om Sverigedemokraterna. Förhoppningsvis följer andra tidningar och bloggar efter, trots hot om våld och trakasserier. Otyget måste bekämpas innan det är för sent. Räds inte dessa patetiska och svagsinta idioterna. Kom ihåg att den mest patetiska idioten i historian Adolf Hitler tog livet av sig själv när trycket blev för hårt. Så fortsätt att trycka på...

Sverigdemokraterna
Förintelsen Förintelsen Sverigedemokraterna

snabbisen - din förkämpe mot smygnazister

Reaktioner:

1 kommentarer:

Härlig, ärlig, rå och rak text!

Det värsta i svensk politik för tillfället är kanske när etablerade partier uppför sig odemokratiskt mot Sverigedemokraterna. Då agerar de mot sin egen ideologi och SD får många gratisröster.