Senaste Kommentarerna

onsdag 26 januari 2011

Är kristna goda och muslimer onda ?

Idag verkar hysterin kring muslimer vara total. Det går knappt tro att muslimer är människor längre. De får skulden för allt som händer i världen och snart börjar vi antagligen skylla klimatpåverkan på dem också. Mitt i denna hysterin lyfter man fram den kristna traditionen och hur underbar den är och har varit. Men frågan är hur mycket bättre vi kristna är jämfört med muslimer. Ta t.ex. den underbart gudsfromma Miriam Smith. Hon läser sin bibel varje dag och bekämpar det onda. Vilken underbar kristen kvinna hon måste vara.

Se på henne! Hur kan man inte älska en sådan ängel?

Miriam Smith
Och inte behöver man vara rädd när denna jesus-dyrkare vakar över oss kristna medmänniskor. Och när hon ser ett brott begås mot kristendomen får hon styrka ifrån Gud att ryta till. Senast det hände var när hennes brorson's 1 åriga hund gick över till den onda sidan. Hunden fick tag i Miriam's bibel och började tugga på den. Med andra ord var hunden djävulens hund. Genom Gud fick hon styrkan att knyta en förlängningskabel runt hundens hals och hänga honom i ett träd. Därefter tände hon eld på hunden och brände honom till döds.

Vilken underbar kristen historia som vi traditionsenligt kan berätta för våra barn. Vi kristna är underbara människor, och fy för muslimer. ELLER?

[Källa]

snabbisen - din snabbaste väg till lycka

Reaktioner:

0 kommentarer: