Senaste Kommentarerna

måndag 17 januari 2011

Lipsillarna attackerar igen

Javisst, jag bor i gnällbältet men jag känner att jag måste kommentera artikeln "Kunderna kan tro att du har aids" i Aftonbladet.

Lipsill
Stackars Malin Björlin har missat att dagens samhälle är byggd på ytlighet, snygga felfria ansikten och silikontuttar. Hon har missat att rynkor, skönhetsfläckar och övervikt är tabu. Hon har missat att Kissie är Sveriges största bloggerska och att inte beror på hennes naturliga bröst.

Nej! Okunnig om hur samhället fungerar ger Malin Björlin sig iväg på en anställningintervju för ett receptionistjobb med ansiktet nedsmetad med acne.

Acne
Och det är inte lite acne vi talar om. Det ser ut som om hon har en hel myrstack i ansiktet.

Malin Björlin kunde knappt tro sina öron när hon fick veta att hon inte fick jobbet. Till och med en halt dvärg skulle kunna lista ut utgången i denna historia, men inte Malin Björlin. Hon trodde på fullaste allvar att hon skulle få stå i främsta led i en hälso och skönhets salong med en krevad i hela ansiktet.

Tjejen saknar inte bara kunskap om samhällets regler om ytlighet utan hon saknar även insikt. Och inte nog med det, hon har maga att beklaga sig i Aftonbladet.

Nej Malin. Gå till Arbetsförmedlingen och be att få låna en papperspåse som du kan trä över huvudet...

Då fick tesen snygg = hög IQ rätt igen!

snabbisen - din snabbaste väg till lycka

Reaktioner:

1 kommentarer:

Självbedrägeri är inte svårt alls...