Senaste Kommentarerna

måndag 1 februari 2010

Vem vann debatten?

Var det någon som missade partiledardebatten på SVT igår? Herregud! Tråkigare debatt får man leta efter med ljus och lykta. Sedan finns det de som analyserar minsta lilla rörelse på det enda hårstrået på Fredrik Reindfeldt's huvud och kommer fram till det mest makalösa slutsatserna.
Då till den stora frågan vem vann?
Svaret på den frågan är: Alla besserwissrar som nu på sina bloggar kan skriva precis vad som helst och härleda sin slutsats med att Maud Olofsson vickade på sina stilettklackar när hon sa något alternativt att Jan Björklund darrade på mungipan medan han strök pekfingret under näsan.
Man skulle nästa tro att alla bloggare var psykologer med tanke på vilka slutsatser som sprutar ut. Tillhör man det rödgröna blocket, då har man negativa synpunkter på alliansens utsagor och vice versa.

Det har gått troll i politiken och ideologi har blivit den härskande modellen att leda ett land. Inom ideologi råder inte sunt förnuft, ingen visdom, bara en tro att det vi tror på är bra oavsett om vi leder landet i fördärv eller inte.
I likhet med religiös fundementalism upprepar man en mantra om och om igen tills man tror att det man säger är en sanning.

Var finns då de politiker som värnar om sitt land, som bryr sig om människan, som ser bortom den egna makten och vinningen. Ja inte fanns dom bland politikerna i gårdagens debatt i tv.

Det är inte konstigt att folk slänger bort sin röst på Sverigedemokraterna i ren förtvivlan över att få uppleva något nytt, någon som inte är alliansen eller det rödgröna blocket.

Ian och Bert kom tillbaka är ni snälla. Ni var trots allt rasister med humor vilket man inte kan beskylla Sverigedemokraterna för.

Fundera på det här!
Varför har man en debatt på bästa sändningstid för folket för att kort därefter kalla in en politisk reporter som ska förklara för folket vad som egentligen har sagts och av vem. Varför inte tala så att folket förstår?
Förstår ni varför en analfabet från Sverigedemokraterna lockar till sig röster. Jo för folket förstår vad analfabeten säger trots att det han yttrar är skit.

Dn 1, Dn 2, Dn 3 Dn 4 Dn 5, Dn 6
Ab 1, Ab 2, Ab 3, Ab 4, Ab 5, Ab 6, Ab 7, Ab 8

Reaktioner:

4 kommentarer:

Konstigt! När man har främlingsfientliga åsikter brukar man vanligtvis kallas för rasist. Så SD är definitivt ett rasistiskt parti.
Det är ett parti som är mot mig, mot muslimer, mot judar, mot mörkhyade och mot människor från andra kulturer. Dvs SD är mot det bästa bland världar...mot ett mångkulturellt samhälle.

Alfredo

Pyttsan. I förra valet hade högre andel personer med invandrarbakgrund på sina listor än fyra av sju riksdagspartier. Låter det som rasism?

hahaha bra inlägg denna hahaha, men va har kommentarerna med inlägget att göra?