Senaste Kommentarerna

fredag 12 februari 2010

Knocking on heavens door

Fråga: Vilken av dessa tre pajsare kommer till himlen?
(Svaret finner du längst ned)

Internets självutnämnde "Jesus" aka "Gud" aka "Den heliga anden" Christer Åberg skriver nedsättande om den brittiska designern Alexander McQueen som hittades död i sitt hem.



Genom sin sinnrika förmåga att se detaljer kan Christer Åberg genom att läsa en artikel på Aftonbladet dra den slutsatsen att Alexander McQueen inte var frälst och därför inte hade ett hopp.

Men vänta... Christer kanske är någonting på spåret...

Isabella Blow, som hjälpte fram Alexander McQueen i karriären, begick också självmord. Christer har med sin blodhunds-nos sniffat fram att det berodde på en överdos för tre år sedan. Ahh där dog spåret...synd Christer, du kunde ha fått ta över Leif GW Persson roll i Efterlyst men det sket sig.

Ungefär som det kommer att skita sig när du knackar på hos Gud.

Knack knack....knack knack knack.....knack knack knack knack.......knack knack knack knack knack .......knack knack knack knack knack knack knack .......knack knack knack knack knack knack knack knack.....................knack knack knack knack knack knack knack knack knack knack knack knack.............


Svar: Ingen. Gud tycker inte om pajsare.

2 kommentarer:

Man kan tycka att en snubbe som Christer Åberg, som råkat ut för en stor personlig tragedi, kunde visa sig lite ödmjuk inför en annan som uppenbarligen haft det svårt att klara av en personlig förlust.
Men icke sade Nicke, den här Jesus-pajasen vevar på som om inget hade hänt. Det är inte utan att man undrar hur det står till när man läser hans dravel som då och då dyker upp på Bloggportalen.

Men GOSH så dåligt! Avregistrera dig från den där skiten nu!