Senaste Kommentarerna

lördag 13 februari 2010

Akta dig för Polisen

Idag i Sverige kan man inte ens lita på att Polisen är hederliga. Landet håller på att falla isär med korrumperade politiker, fascistiska poliser, korrupta hjälporganisationer,

Senast i ledet av hederliga medborgare som har drabbats av denna landsfördärv är Jesper Nilsson som undrade vad två av landets samhällsförsvarare (poliser) utsatte två unga tånårspojkar för. Det visade sig att polisernas agerande var ljusskyggt och att vittnen ej var önskvärda.


Därför utsattes Jesper för övergrepp av Polisen. En hederlig medborgare med civilkurage mot korrupta poliser. Det är helt klart att invånarna Sverige behöver
organisera sig i medborgargarden som promenerar runt i städerna och övervakar samhället, politikerna och Polisen.

Sverige börjar tappa fotfäste som ett tryggt samhälle med ärliga medborgare. I Örebro där jag bor springer det runt våldtäktsmän och våldtar kvinnor mitt på ljusa dagen. Och inte är det Polisen som stoppar förövarna utan vanliiga hederliga medborgare som Richard Tallberg.

Jag läste på Marko Pekkanen blogg att han tröttnat på de styrande politikernas svek i Laxå och tänker starta ett eget parti för att ta makten ifrån de korrumperade.

Bra jobbat alla ni hederliga medborgare. Det är dags att organisera sig för att stoppa den skit som nu breder ut sig i landet. Sverige måste räddas NU!

Men kom ihåg detta! Sverigedemokraterna är definitivt inget alternativt. Där finns de mest korrumperade, fifflande och bedrövligaste packet. Dom ska ni motarbete till sista blodsdroppen.

Alfredo