Senaste Kommentarerna

måndag 8 februari 2010

Revolutionen är nära!

Ryssen kommer! Revolutionen är nära! Det gallskriker ni Johnny Munkhammar (M), Elisabeth Thand-Ringqvist (C), Mathias Sundin (FP), Emma Henriksson (KD), Anders Hjemdahl (Föreningen för upplysning om kommunismen) i en debattartikel på Aftonbladet. Paniken sprider sig som en röd eld genom den borgerliga blocket och likt en kommunistisk propagandaapparat kastar dom ut skräckinjagande fakta för att skrämma livet ur de svenska väljarna.

Kommunism
Fakta som att om de rödgröna tar makten så kommer de att höja skatterna motsvarande en månadslön per år. Dessutom skulle Sverige få planekonomin och att det private ägandet skulle bytas mot gemensam förvaltning.

Trots att kommunismen dödförklarades efter Berlinmurens fall 1989 lever det fortfarande kvar obskyra organisationer som "UOK, Föreningen för upplysning om kommunismen" som ägnar sin livsgärning åt att bekämpa den.

Denna organisation, som åtminstone har två medlemmar (Anders Hjemdahl och Camilla Andersson), har tillräckligt med pengar och lät för några år sedan opinionsinstitutet Demoskop undersöka vad ungdomar känner till om kommunismen. Och företrädarna dylikt de enda medlemmarna Anders Hjemdahl och Camilla Andersson förfasades över resultatet.

Ingen sund levande människa vill leva i ett samhälle baserad på kommunism och det patetiska i denna debattartikel är att representanter på den borgerliga sidan idiotförklarat svenska folket och vill agera överförmyndare (likt ett kommunistiskt styre).
Sluta gräva upp gammalt skräp för att presentera det som en nyhet. Debattera sakfrågorna istället, men det kanske är för ansträngande...

Resultatet av Demoskop's undersökning för UOK räkning:
- 40 procent ansåg att kommunismen bidragit till ökat välstånd i världen.
- 22 procent ansåg att kommunismen är ett demokratiskt samhällskick.
- 56 procent av grundskoleeleverna svarar "Vet ej" på frågan om de ansåg att samhällen baserade på västerländsk marknadsekonomi är demokratiska.

1 kommentarer:

Är du intresserad av smink, parfymer och hudvårdsprodukter från kända märken till ett lågt pris?

Finns produkter för både män och kvinnor!

http://beautifulhappiness.com

//Beautifulhappiness