Senaste Kommentarerna

lördag 6 februari 2010

Otrogen - Ny vetenskaplig undersökning

Läste att Aftonbladet som vanligt gjort en vetenskapling undersökning och kommit fram till att arbetslöshet leder till otrohet. Otroheten förklaras med att de som är otrogna ofta har väldigt låg självkänsla och att man får låg självkänsla av arbetslöshet.

Otrogen fähund vänsterprasslar med sin kusin

Är det inte också som så att otrohet leder till låg självkänsla. Ska man då också dra slutsatsen att otrohet leder till arbetslöshet. Då kan det finnas en gnutta chans att det inte var finanskrisen som ledde till massarbetslöshet i världen utan massotrohet.

Kanske dags att kalla in sexmästaren Carola för att se om det står något i Bibeln angående utomäktenskaplig sex. Hon är ju en van "bedjumper" dvs hoppar från säng till säng och skrevar med benen redo att ta emot förkunnelsens stafettpinne. Alternativet är att vi liksom kinerserna låser fast våra arbetslösa partners så att dom inte får några dumma idéer.

Tack Aftonbladet för denna viktiga insikt!

4 kommentarer:

Allt som har med sex att göra säljer tydligen tidningar.

hahahah vem har sag att carola e otrogen? xD

Vetenskaplig undersökning, knappast.

Det är så komiskt att de försöker hitta på vetenskapliga ursäkter för otrogenhet. Det är inte okej, kommer aldrig bli vare sig man är arbetslös eller inte.