Senaste Kommentarerna

söndag 21 februari 2010

Avundsjukan inom Bloggosfären

Ni anar inte vad skräpmail jag får dagligen. Dag in och dag ut sitter det avundsjuka bloggare och är frustrerade över den dåliga respons som dom får på sina taffliga bloggar. Dom skriver långa och tråkiga inlägg om teknik, politik, och fläker ut sitt privatliv i bloggarna i förhoppning att den stora massan ska tycka om dem och utse dem som kandidater till stora bloggpriset.
Men det händer inte. Den stora massan uteblir. Har dom tur lyckas några besökare av misstag snubbla in på deras sidor och bli...uttråkade.

Dessa avundsjuka bloggare tittar på andra bloggar som lyckas bättre än dem. Bloggar som de anser saknar kvalité, innehåll, äkthet. Dessa avundsjuka bloggare anser sig vara förmer än den stora skaran amatörbloggare som bloggar just för att det är kul.

Dessa avundsjuka bloggare besöker dessa "usla" bloggar och skriver anonyma kommentarer och sprider "hat" och "fördomar". De radar upp konspirationsteorier och sysslar med hårklyverier.

För dom är bloggningen inget som är "kul", för dom är det "dödligt allvar". Dom har i månader fantiserat om hur mycket dom kommer att tjäna på Google Adsense och annan reklam på sina bloggar. Dom har redan tecknat in förmögenheten, men får bara in korvören eller inget alls.

Nu ska ni avundsjuka bloggare lyssna noga!
Den här bloggen "snabbisen" är en plojblogg. Den skrivs bara för skoj skull. Jag fläker inte ut mitt privatliv i bloggen och jag skriver inga djupa tekniska eller politiska skitartiklar som ingen ändå orkar läsa.
Inte heller finns malplacerade annonser som någon av misstag ska klicka på för att generera intänkter.

Däremot finns det humor, kärlek och ett varmt välkomnande. Framför tangentbordet sitter det en "icke avundsjuk" bloggare som skriver om det som faller honom i.
Och vet ni vad... dagligen kommer det över 8000 unika besökare till bloggen och totalt får snabbisen 16000 besök per dag.

Snopet va! Visst är bloggosfären orättvis!

Så sluta att slösa bort min tid med era innehållslösa mail för ni är bara patetiska. Skaffa er ett liv eller sluta att blogga. Ni påminner mig om den där odågan Pelle som inte vill ta ansvar över sitt liv utan skyller sina misslyckanden på andra. Bli inte en Pelle du också, våran samhälle behöver starka män som tar ansvar över sina liv och fattar de beslut som måsta tas, må så vara även icke bekväma sådana.

Alfredo

2 kommentarer:

Ord och inga visor!Men du har helt rätt i det du skriver och du gör det bra dessutom... ;-)
/MustaPekka
http://mustapekkas.blogspot.com

mycket bra skrivet måste jag säga, vill man ha besökare måste man skriva om sånt som folk vill läsa om.