Senaste Kommentarerna

lördag 27 februari 2010

Korruptionen i Ryssland är total

Korruptionen i Ryssland är total. Anna Shavenkova, dotter till ordföranden över den regionala valkommissionen i Irkutsk satt och sms:ade med sin telefon och tappade kontrollen över sin bil. Bilen körde på systrarna Elena Pyatkova och Julia Pyatkova som var på väg hem. Vittnen berättar att Anna Shavenkova var mest bekrymrad över skadorna på sin bil och stod och inspekterade dem medan Elena Pyatkova låg dödende på trottoaren med sin förlamade syster Julia Pyatkova bredvid sig.
Vittnen tillkallade ambulan som anlände efter 15 minuter men då var Elena Pyatkova redan död. Systern Julia Pyatkova fördes till sjukhus där man konstaterade att hon var permanent förlamad.

OBS! Videon är en aning otäck! Du har blivit varnad!


Nu kommer det mest bisarra i händelsen. När Anna Shavenkova's pappa förstod att hans dotter dödat en människa och gjort en annan förlamad, kontaktade han sin advokat som ordnade det så att dottern inte bara undkom straff utan skall dessutom bli kompenserad av staten.
En domstol slog fast att Anna Shavenkova inte var ansvarig för olyckan, hon råkade bara befinna sig i förarstolen då olyckan inträffade. Dessutom ska staten kompensera henne för alla skador fysiska och psykiska samt på skador på bilen.
Nu kvarstår bara för domstolen att utse vem som är skyldig till olyckan, och mycket lutar åt att det blir den vita Toyotan.

Reaktioner:

0 kommentarer: