Senaste Kommentarerna

söndag 7 februari 2010

Skvaller om Britney Spears

Visste ni om att Britney Spears är en mentalt instabil drogmissbrukare vars minsta steg kontrolleras av hennes far Jamie Spears. Allt detta pga att en domstol har slagit fast att hon ej är att lita på och att hon ej kan fatta mogna, kloka beslut.

Istället för att ta ansvar över sitt liv och göra de förändringar som krävs av henne rapporteras det att hon istället beter sig som en bortskämd slyngel. Då kan ni förstå hennes reaktion då en domstol den 22 januari 2009 slog fast att den dom som fattades den 31 januari 2008 står fast på obestämd tid. Och beslutet innebär att Britney Spears pappa har vårdnaden över hennes liv och ekonomi. Och då vet ni att hon är 28 år.

Britney Spears

I National Enquirer kan man läsa:

... när pappan och dottern kom hem efter domstolens beslut gav hon sig på pappan likt en galning. Hennes livvakter fick gå i mellan och hålla fast henne för att hon inte skulle slå sin pappa. Britney var totalt urflippad. Britney hade hoppas på ett privat samtal med domaren men blev nekad detta. Istället fick hon snällt lyssna medan hennes privatläkare berättade att hennes framsteg enbart berodde på hennes pappa. Läkaren framställde att Britney inte var kapabel att ta ansvar över sitt liv och sin medicinering.

På vägen hem ringde Britney till sin ex-man Kevin Federline och ville fly landet med honom och barnen. Rädslan att Britney skulle rymma medförde att hennes pappa satte hennes sovrum under bevakning 24 timmar och dagen. Britney blev så förbannad att hon
började ta sönder övervakningsutrustning i sitt hem.

Britneys familj är mycket oroad över sin dotters beteende och fruktar att hon ska göra någon dumt.

Ja vad kan man förvänta sig av en bortskämd slyngel och drogmissbrukare.

Grabbar! Kommer ni ihåg den tiden då ni var beredda att skjuta skarpt på öppen gata bara för att få chansen att kyssa Britney's röv.
Hmm! Det gör jag med...

0 kommentarer: