Senaste Kommentarerna

söndag 31 januari 2010

Bloggosfärens falska riddare

Låt mig informera er läsare att jag inte har några ambitioner att bli någon storbloggare. Men jag blir lite förundrad över vissa av de största bloggarna och deras lojala anhängare.

Bloggosfären

Och det är väl främst bloggarnas anhängare som jag förundras över. Vad jag har förstått så är storbloggarnas anhängare i åldrarna 11-15 år. Dvs en grupp som inte är så köpstark men mycket påverkningsbar.

Och vilka är det då dessa barn följer på bloggarna ?

Kissie
Kissie aka Alexandra Nilsson är en tjej som inte trivs med sig själv. Alla bilder hon lägger upp på sig själv är manipulerade. Manipulerade på ett sätt som hon känner är idealet för en kvinna. Hon ska inom kort operera sina bröst och har en så låg självkänsla att hon hela tiden måste använda Botox för att känna sig trygg.

På bilden nedan ser ni hur hon photoshoppat sina bröst, ansikte, näsa och ben/lår.
Kissie


Notering: Sorgligt att mängder med barn följer hennes blogg och blir påverkad av en individ som lider av självförakt. Föräldrar borde lägga hennes bloggadress i ett NetClean-filter för att skydda sina barn mot den här typen av destruktivt beteende.

Gaybloggen
Gaybloggen drivs av Amir Akrouti som jag till en början trodde var en sund kille, men tyvärr verkar han ha lika lågt självförtroende som sin bästis Kissie. När han sedan började lägga ut gayporr på sin blogg började man undra hur killen var funtad.

Amir Akrouti


Notering: Genom att "blurra" könsorganen på gayporr-bilder tycker Amir att det är okej att visa porrbilder för barnen som besöker hans blogg. Vad har han i kikaren egentligen? Att visa porrbilder för barn och tycka att det är okej brukar vara en metod som pedofiler brukar använda sig av.


Foki
Superspacklad och sockersöt försöker hon bli en förebild för barnen som besöker hennes blogg.

Foki


Notering: I en intervju säger Foki att hon inte läser andras bloggar, men trots det kommer plagiat efter plagiat in i hennes blogg. Det mesta hon skriver är plagiat från andra bloggar. Foki ligger inte långt efter mustapekka i sin iver att plagiera andra bloggar och påstå att det är hennes egna ord. Fy skäms.

Fortsättning följer...

Reaktioner:

0 kommentarer: