Senaste Kommentarerna

måndag 25 januari 2010

Terrorist utsatt för terror

Man undrar om terroristen mulla kräket Krekar funderar på de människor han själv var delaktig i att mörda i Irak. Hur de kände sig strax innan han och hans banditkumpaner bröt sig in i deras hem och sköt dem till döds.

Igår kväll blev han själv utsatt för mordförsök av någon som dessvärre misslyckades med sitt uppdrag. Terroristen mulla Krekar bor sedan 1991 i Oslo, Norge och får skydd av norsk polis samtidigt som han fortsätter att begå terrorbrott.

2003 dömdes han till utvisning från Norge men eftersom han riskerar dödstraff i Irak han man ej kunnat verkställa domen.

Egen notering. Kan man inte använda sig av de där hemliga flygtransporterna som hämtar sopor och kör dem till hemliga avfallsplatser som tex Guantanamo?
Kemiska Ali fick ju sitt rättmätiga straff varför kan inte ynkryggen mulla Krekar vara man nog och stå för det han gjort.

mulla Krekar 1 mulla Krekar 2 mulla Krekar 3 mulla Krekar 4

3 kommentarer:

Håller med dig ,jag är själv irakier och kräver att han skall lämnas för åtal till de landet han begått brott många brottslingar idag och terrorister flyr från irak till sverige norge för att söka beskydd och frid även i england där abu hamza masri och andra terrorister som sponsrar terror mott irakiska befolkningen mulla kreker har ståt för många dåd och dödat flera civila oskyldiga människor.han bör lämnas till irakiska demokratiska regeringen för att få sitt straff.

vad säger man...what goes around comes around :/
Som ett kretslopp lr nåt..

Är det inte fantastiskt. Norge och Sverige kan inte utlämna någon till ett land där en person uppenbarligen mördat och är efterlyst. Varför då? Jo, han kan riskera dödsstraff?!!?

Så istället växer mördargängen i våra länder istället. Vi är en perfekt fristad för mördare och terrorister!