Senaste Kommentarerna

torsdag 14 januari 2010

Gud är en alkoholiserad psykopat

Lyssna på det här citatet:

Ni kommer att höra stridslarm och rykten om krig. Se då till att ni inte blir skrämda.

Det låter som ett citat från en psykopat. Vem skulle tycka att det är frid och fröjd om man hör att det kommer att utbryta ett krig i ens närhet?

Jo, en god kristen! Och lyssna nu på det här!

Christer Åberg
Innan Jesus kommer tillbaka kommer så måste det till ett krig. Människor måste då dö i hungersnöd och mista livet i den ena katastrofen efter den andra. Ingen kommer att skonas inför Jesus återkomst. Nyfödda oskyldiga barn måste krossas under fallande hus, handikappade människor måste lida helvetets kval innan de sakta får halsen avskuren av krossad glas, gamla människor måste genomlida dagar utan mat tills de dör av hunger. Detta samtidigt som människor springer runt och dödar varandra i en massiv orgie av våld.

Vem tycker att kristendomen är en fantasiskt religion?
Vem önskar att Jeus kommer tillbaka?
Hur kan det finnas någon som tycker att detta är Okej?

På en blogg sitter en lustig man med namnet Christer Ågren och vräker ur sig konstiga fraser och tycker att "Vadå! Gud är god och barmhärtig"

Men Christer, läs igenom dina inlägg och börja fundera på varför en fridfull Gud måste döda, skövla, plundra, våldta och sprida misär.

Enligt mig låter det som att Gud är en starkt alkoholiserad psykopat med en mycket grov kriminell bakgrund. Samt att han saknar empati! Sådana Gudar brukar man spärra in för gott och kasta bort nyckeln!

Om det är det här som krävs för att Jesus ska komma tillbaka, kan han gott stanna kvar där han är...i Helvetet!

Pingat hos Intressant.
Läs även andra bloggares åsikter om: , .

0 kommentarer: