Senaste Kommentarerna

söndag 24 januari 2010

Sahlin mot Reinfeldt Rond 1

I kväll går rond 1 i årets första partiledardebatt mellan Fredrik Reinfeldt och Mona Sahlin. Missa inte att titta på Agenda i SVT och håll tummarna att det blir en rik saklig debatt minimalt med pajkastning.
Min önskan är att de tar upp den minskade sysselsättningen i landet och hur de tänker ta upp kampen mot detta, men tror tyvärr att diskussionen kommer att fokuseras kring a-kassan och sjukförsäkringen.

Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt
Senaste debatten mellan Sahlin och Reinfeldt var för något år sedan och då debatterades asylpolitiken, sverigedemokraterna, a-kassan, finanskrisen och EMU. Då vann Reinfeldt brett men han svarade aldrig på frågan hur hans parti skulle förhålla sig till sverigedemokraterna om de kommer in i riksdagen efter nästa val.
Men samtidigt ska nog Reinfeldt ochså rannsaka sig själv angående det populistiska Folkpartiet som vid flera tillfällen varit uppe och nosat på gränsen till främlingsfientlighet och detta med den intoleranta invandraren Nyamko Sabuni i spetsen.

Förhoppningsvis tas denns fråga upp på nytt och denna gången måste vi kräva ett tydligt svar från Fredrik Reinfeldt. Och svaret måste vara ett tydlig markering om att de tar avstånd till det främlingsfientliga partiet.

Läs mer på:

AF, Af 1, Af 2
Dn, Dn 1, Dn 2, Dn 3, Dn 4, Dn 5, Dn 6

Pingat hos Intressant.
Läs även andra bloggares åsikter om: , , , , , .

0 kommentarer: