Senaste Kommentarerna

måndag 14 februari 2011

Rekordlågt S-stöd - Någon som är förvånad?

Enligt de senaste opinionsundersökningen från Aftonbladet/United Minds/Cint har Socialdemokraterna tappat nästan var femte väljare sedan valet i september. S har 25,6 procent av väljarstödet och ligger nu på sin lägsta nivå i modern tid. Trots de massiva skriverierna i tidningar och bloggar om fiaskot med jobb och utvecklingsgarantin Fas 3 och människor som försöker ta livet av sig efter att ha blivit utförsäkrade hos Försäkringskassan.
Dagligen får man möta olyckliga personer - i TV - som anser sig ha blivit drabbad av orättvisorna. Dagligen får man läsa om Ove, Agneta, Kertin som antingen blivit utförsäkrade eller som befinner sig i Fas 3. Och nästan alla sitter med en gitarr och har skrivit en egenhändigt komponerad slagdänga om sitt eländiga liv hos Arbetsförmedlingen.

Till slut orkar man inte lyssna på alla klagomål och gnäll som sprutar ur tv-apparaterna och ur tidningarna. Folk tröttnar på tjatet och tycker att det inte är så konstigt att Ove, Agneta, Kertin inte får ett arbete, för de är ju så förbannat negativa. Det negativa skvätter sedan över på Socialdemokraterna som försvarar dessa negativa personerna. Och väljarstödet sjunker som en sten.

Vad kan man då göra för att komma ut ur denna negativa spiral? Ja vad vet jag! Men det finns ju 25.000 individer i Fas 3. Någon av dessa borde väl ha en uns intelligens för att komma på lite sunda idéer istället för att rusa till närmaste gitarr.

Media; dn1, dn2, dn3, dn4, dn5, dn6, dn7, dn8, dn9, dn10, dn11, dn12, dn13, dn14, dn15, ab1, ab2, ab3, ab4, ab5, ab6, ab7, ab8, ab9, ab10, e241, e242, svd1, svd2, svd3, svd4, svd5, svd6, svd7, svd8, svd9, svd10, svd11, lo1, lo2, lo3

snabbisen - din snabbaste väg till lycka

Reaktioner:

0 kommentarer: