Senaste Kommentarerna

lördag 12 februari 2011

Omval i Örebro

Hujedanmej! Läser i Nerikes Allehanda att det blir omval i Örebro. Örebro har definitivt dragit på sig en negativ mantel och inte nog med styckmördare, serievåldtäktsmän, mördare och flåbusar som åker runt drogpåverkade på gatorna. Nu meddelar valprövningsnämnden att kommunvalet i den nordöstra delen av Örebro ska göras om. Med andra ord pekas nu Örebro också ut som orten där det fuskas med röster.

Omval
Bara till för några veckor sedan använde turistnäringen i Örebros en slagkraftig slogan Överraskande Örebro? Besökare och turister associerar detta med en bizarr äventyrresa till en våldsam stad där man kan råka ut för att bli våldtagen eller styckad. Nu har Örebro bytt ut sin slogan till The Heart of Sweden. Möjligtvis kan det betyda att orten kommer att bli den nya centret för hjärttransplantation.

Kom hit, bli våldtagen, få din hjärta utskuren av en styckmördare. Cirkeln är sluten. Vi får se om Sverigedemokraterna gör några landvinningar i valet.

Läs mer om omvalet i Örebro här och här
snabbisen - din snabbaste väg till lycka

Reaktioner:

2 kommentarer:

Omvalet i Västra Götaland är en lysande chans... http://www.hesperus.nu/?p=672

För erat parti är det verkligen tveksamt. Ni har ingen verklighetsförankring och bygger era resonemang på spåkulor. Dessutom är ni alla bidragstagare som vill leva på oss skattebetalares bekostnad.

Fy för dig och din neandertalar-mentalitet.

Alfredo Larosa