Senaste Kommentarerna

tisdag 8 februari 2011

Nu får det vara nog!

Vad är det för fel på Sofie Farhman ? Hon vet mycket väl att hennes anhängare i bloggvärlden är 12-14 åriga flickor som försöker finna sin plats i det hårda mansdominerande samhället. Och vad gör hon för att stötta dessa barn? Jo hon visar dem hur man använder en strippstolpe. Hon åmar sig och smeker sig över brösten, hon smeker sig över den putande baken. Och hon rekommenderar att dämpa ångesten - som detta slampa beteende medför - med sprit.

Strippole
Kvinnor som lever i offentligheten måste alltid tänka sig för ytterligare en gång. De bör helst inte supa sig fulla varje kväll, inte låtsassnubbla ur bilen utan trosor för att blotta fittan. Sofie Farhman är inte den enda förebilden som har dåligt omdöme. Bloggosfären kryllar av olustiga kvinnor typ Kissie. Hennes vanställda ansikte och plastikopererade bröst gör henne till en dålig förebild.

Dessa omdömeslösa personer tillsammans med media basunerar ut att våra barn inte duger som de är. De måste fylla silikon i brösten, operera sina ansikten, träna strippdans, åma sig samtidigt som de smeker sig över brösten.

Vi måste börja agera och fylla dessa omdömeslösa personers kommentarsfält med vädjan att upphöra med nedbrytningen av våra unga tjejer. Vi måste börja skriva inlägg om detta farsot som svämmar över våra barn.

Nu får det vara nog!

snabbisen - din snabbaste väg till lycka

Reaktioner:

1 kommentarer:

Ja, nu får det fan vara nog. Exakt vilka internethemsidor har du tänkt att dränka med svammel? Alla du inte tycker att barn ska besöka.

Tips från en som kan: håll koll på barnen istället. Betydligt enklare än att hålla koll på internet.