Senaste Kommentarerna

söndag 27 februari 2011

Som aporna i bur

Brukar ni också läsa kommentarerna på Aftonbladet artiklar? Brukar ni också skratta åt de menlösa och idéfattiga utropen som de lättkränkta slänger ur sig? Halva nöjet med Aftonbladet är just kommentarerna där Sveriges intelligentaste hjärntrust samlas och ger sin syn på hur problem ska lösas.

I en av artiklarna skriver Aftonbladet om en tjej som fått skura en toalett med en tandborste på en lokal McDonalds restaurang någonstans i Sverige. Och då tycker en snille att man ska bojkotta ALLA restauranger... och påstår att vi klarar oss mycket bra utan deras produkter och tjänster.

kommentar 1
Öhh! Vadå! Kan man inte straffa alla även dom oskyldiga för något en person orsakat.

Linda Bengtzing går direkt till final i Melodifestivalen efter att en majoritet av tittarna har röstat på henne. Men det räcker inte i en demokratisk omröstning. Någon besserwisser vet något som majoriteten inte vet och det är att Lindas låt är "Urusel".

Linda Bengtzing
Hur kommer det sig att alla de som tittade på Melodifestivalen var omusikaliska odågor som inte kunde identifiera en bra låt ifrån ljuden av en surrande fläkt. Eller är det som så att smaken är som baken - delad?

Och så fortsätter det i ett evigt ekorrhjul. Rasistiska kommentarer som saknar både rim och reson sköljer över kommentarsfälten och ska man tro dessa så är världssvälten, cancerns utbredning, växthuseffekten, krig i världen, spädbarnsdödlighet etc. en symptom på Sveriges generösa invandringspolitik.

Tack och lov kommer dessa personer aldrig få ett inflytande i Sverige (och därför försöker de göra sin röst hörd i kommentarsfälten) men de är som apor i bur - roliga att titta på (läsa).

snabbisen - din snabbaste väg till lycka

Reaktioner:

0 kommentarer: