Senaste Kommentarerna

torsdag 3 februari 2011

Det lättkränkta folket

Först tänkte jag låta detta passera, men idag kunde jag inte stå emot.
Boxer Robert i en sexig pose iförd kalsonger blev för mycket för någon som anmälde reklamen till Reklamombudsmannen (RO). Reklamombudsmannen gjorde givetvis det som anses vara rätt i vårat samhälle och fällde reklamen eftersom Robert framställdes som ett sexobjekt. (Förresten, vad är det Robert håller i handen? En kondom?)


Vem bestämde att denna posé skulle vara sexig? Jag tror att domstolarna skulle få mycket att göra om de tog en tur till stranden en varm sommardag. Var och varannan man skulle riskera att bli fällda eftersom de vid något tillfälle skulle hamna i en posé där de framställdes som ett sexobjekt. Svenska folket har blivit mer lättkränkt än tidigare, och jag undrar om burka trots allt är en plagg som skulle passa dessa genus-fanatiker.

Nedan ser ni en bild på en man som just vaknat och ska kliva ur sängen. Och för er lättkränkta, ni ser ett sexobjekt!snabbisen - din snabbaste väg till lycka

Reaktioner:

3 kommentarer:

Usch. Inte får du skrämma slag på lättkränkta med en sådan bild :)

Sen har Robert en Limpa i kallingarna, för han har komplex. Det han ligger på är nog syntetfäll. Annars får han veganerna på sig.

-> Svenska folket har blivit mer lättkränkt än tidigare, <-

Ja, vi har utvecklats (avvecklats)till ett fittigt släkte.
Att en anmälan görs som denna är inte så konstigt. Vårt samhälle har många friska individer som i vissa avseenden är förståndshandikappade alternativt totalindoktrinerade.
Mer konstig är att RO går den mentalt skadades linje.
Något har gått fel i vårt land.
Det är synd om människorna och speciellt de som bor i Sverige.

/ Kenneth

Håller med dej om att "vi" har blivit ett lättkränkt släkte, men själva grejen här var nog att "Boxerpaketet" INTE direkt syftar på Robert i boxershorts och "paketet" dom innehåller. Något som inte klart framgår av bilden, även om jag personligen tycker att Boxer varit riktigt humoristiska...