Senaste Kommentarerna

onsdag 2 februari 2011

Populära sökord

De flesta av mina besökare kommer in direkt till min blogg genom ett bokmärke. Nästa grupp kommer in genom att söka snabbisen via Google. Därefter kommer övriga sökord. Försvinnande liten del kommer ifrån Bloggportalen där jag försökt att synas både på ett seriöst och oseriöst vis (mestadels seriöst). Bloggportalen verkar mestadels vara en portal för politiskt intresserade och en liten grupp personer härskar på plattformen som Peter Andersson, Högbergs Tankar, Kent Persson, Alliansfritt Sverige med flera. Och de härskar med rätta. De skriver bra och de har goda tankar bakom sina inlägg, samt att de brinner för det de skriver om.

Syftet med min blogg var inte att bli den största i Sverige, det lämnar jag åt de unga tjejerna som skriver om fashion, dagens outfit och catfights med andra bloggtjejer. Jag har heller inte haft några planer på att tjäna pengar på bloggen, vilket vissa har haft synpunkter på (främst annonsörer). Det har inte saknats intressenter som marknadsfört sig och erbjudit guld och gröna skogar. Min blogg har även nominerats på bloggtävlingar och jag har överröst med erbjudanden (goodiebag). Det enda jag har tagit emot har varit var ett album med Kent, men det var mer en slump samt att jag älskar Kent. Jag kan skriva om dem gratis och behöver ingen muta.

Med detta i bakhuvudet är jag rätt nöjd med att få mellan 3.000 - 5.000 unika besökare varje dag. Jag misstänker att många besökare rippar mina inlägg till sina egna bloggar utan att länka tillbaks, men det är upp till dom. Jag hoppas att alla som besöker min blogg får någon positiv behållning. Här skulle jag uppskatta att fler lämnade en kommentar (positiv som negativ), exklusive spammare.

Vilka är då sökorden som leder besökare till min blogg? Jo det är: sexblogg, tjejer klär av sig, tjejer som klär av sig, takräv, sexiga tjejer på facebook, marika fruscio, sexiga flickor, sexiga tjejer på bdb, blondinbella naken.

sexblogg tar ledningen med 3200 träffar medan blondinbella naken fått 32 träffar under en period på ett år.

Kul fakta men egentligen ger det mig ingen större vägledning. Det jag skulle behöva är att fler länkar till min blogg, så är ni intresserad av länkbyten så maila mig, men endast seriösa sidor Tack!

Alfredo Larosa aka snabbisen - din snabbaste väg till lycka

Reaktioner:

2 kommentarer:

jag är intresserad av länkbyten !: D om inte du menar stora bloggar eller nåt sånt? :s för min är ganska (fett) liten..heh

Maila mig din adress så kollar jag in sidan. Om det ser bra ut accepterar jag länkbyte. Små eller stora sidor bryr jag mig inte om. Det viktiga är att det inte är porr/casino/poker eller annat trams.

Alfredo