Senaste Kommentarerna

måndag 7 november 2011

Stum som en fisk

Kan någon förklara för mig hur det ser ut när man blir stum av skräck. För det hävdar Aftonbladet att Håkan Juholt och övriga socialdemokrater blev efter att tittat på den senaste opinionsundersökningen från United Minds.

Det här måste ju ha ett nyhetsvärde. Socialdemokraterna har blivit stumma efter att ha blivit utsatt för något skräckinjagande. Kan det måhända vara samma fenomen som drabbat de apatiska barnen - som man inte längre hör någonting om?

Jag skulle vilja se Håkan Juholt's ansikte för att få klart för mig hur detta fenomen ter sig. För jag lär ju inte få höra honom - eftersom han är stum.

Håkan JuholtNu kanske det är läge att byta ut honom, för inte kan man väl ha en partiledare som mimar i riksdagen...eller?


snabbisen - din snabbaste väg till lycka

Reaktioner:

1 kommentarer:

Det bästa sättet att förklara "stum av skräck" är att hänvisa till Socialdemokraterna. Titta på Håkan Juholt och memorera denna bild så har du hittat rätt.
Stum av skräck blir politiker som har vant sig att bete sig som bufflar och som girigt roffar åt sig skattebetalarnas pengar för egen vinnings skull. Detta då de ofta inbillar sig att statskassan är det samma som deras egen plånbok.

Socialdemokraterna har efter år av vanskötsel av Sverige fått för sig att Sveriges pengar är deras pengar. Och det kommer att ta många år innan de blir av med denna ovana, men biverkningarna kommer att märkas typ när Håkan Juholt lät svenskarna betala frugans boende eller att svenskarna betalade för frugans bensin.

Och en socialdemokrat blir ofta stum av skräck när de haffas med byxorna nere.

Så nu vet du mer snabbisen.
Ställ gärna fler frågor så ska jag gladeligen besvara dem åt dig.

Oraklet