Senaste Kommentarerna

fredag 11 november 2011

Jesus föddes innan sin födelsedag

Visste ni att Gud är så allsmäktig att människor fortfarande inte vet när hans son Jesus föddes. Många försök har gjorts att bestämma när Jesus föddes och det man idag vet är att han förmodligen föddes mellan 4-7 år tidigare än sin födelsedag. Det har gjorts otaliga försök att experimentera och bestämma detta datum, men det ingen har kommit på att fråga Gud fader själv. Många hävdar att Gud talar till dem men trots detta verkar det råda total förvirring angående Jesus födelsedag. Och inte kan man lita på Gud heller - för om han talar till någon så säger han ingenting "rakt på sak". Han talar gärna i gåtor och i mystiska former så att det krävs minst 1000 schimpans för att dechiffrera en enkel fras som "Hej".

Jag tror att Gud är en latmask. Inom den kristna sfären hävdas det att han skapade himmel och jord på 6 dagar. För att vara allsmäktig är det snudd på skamligt.
Om någon hade sagt att Gud skapade jorden på 5 miljondels sekunder och satte människorna i 2000-talet, skulle man kunna tycka att det var rimligt. Men att det tog 6 dagar och resultatet blev Adam och Eva - det känns torftigt.

Att sedan Adam och Eva var sexmissbrukare och dessutom lät sina barn ha sex med varandra samtidigt som incest var norm, känns absurt. Vips blev 2 personer 9 miljarder människor på 6000 år. Och det lustiga är att många inte ens har några släktdrag - möjligtvis kan detta bero på den grova inslagen av incest på incest på incest. Vilka galna familjeorgier som måste ha utspelat sig framför ögonen på Gud.

Det mest bisarra i denna historia är att om du gräver djupt i denna gudomliga släktträd så kommer du snart att inse att din pappa är din bror och din mamma är ett får.

Nej, själv härstammar jag inte från denna skeva inavlade släkte utan är en helt ren avkomma från evolutionen.

Arkivbilder från familjen Adam och Eva. Efter 19 missfall föddes Enuck Eugene som blev en stilig karl som skulle föra familjens förvridna gener vidare.

Tyvärr ruttnade Enuck Eugene inifrån och dog, med det hindrade inte föräldrarna att avla fram fler missfoster.
snabbisen - din snabbaste väg till lycka

Reaktioner:

4 kommentarer:

Jesus är bara en fantasi framkallad av en grupp vilsna människor som tappat tron på livet och drömmer om ett liv efter döden. I själva verket orkar dom inte leva i nuet och väljer den enklaste vägen att snabbt nå döden. De hyllar fantasier och dyrkar drömmar.

Dom kloka kallar detta för rollspel och dom svagsinta kallar det en religion.

Uuuuhh! Att du ens vågar skriva det du skrivit är modigt. Passa dig för religiösa fanatiker för dom drar sig inte för att använda våld. Och du är relativt enkel all hitta, jag fann din adress och telefonnummer på hitta.se

Däremot håller jag med dig om att religiösa människor är en grupp vilsna individer som söker trygghet hos andra vilsna satar. Den blinde leder den döve.

Hur kommer du ens på tanken att skriva något sådant. Är det din katolska påbrå som spökar? Nog har jag förstått att religion är något negativt för dig, men akta dig för alla vansinniga människor där ute, dom kan göra din illa.

Kram,
Magdalena

Jesus är en gåta som håller igång många stollar. Är det inte en brinnande buske så är det en gråtande madonna. Stollar finns och kommer alltid att finnas. Det är bara att acceptera.