Senaste Kommentarerna

lördag 19 november 2011

Sexuell Substitut

Jag talade i ett tidigare inlägg om hur trevligt det är att goda vänner. Men det finns de som är ensamma - helt ensamma. Där kommer Matt McMullen in i bilden. För om man har ca 40.000 SEK kan man bli en stolt ägare av en realistisk docka i skala 1:1. Vad man därefter gör med dockan är helt upp till en själv.

Att dockorna har realistiska vaginor som går att använda kanske lockar ensamma män att investera i detta substitut. Men jag tror att det är billigare att importera en kvinna ifrån Thailand. Förresten behöver man inte importera hit dom längre - dom hittar dig på Facebook och släpper inte taget i första stunden.


snabbisen - din snabbaste väg till lycka

Reaktioner:

4 kommentarer:

Det är fan en stor skillnad mellan thaimus och en plastmus. Hellre betalar jag 40000 spänn och spänner på en thaibrud är att stoppar snorren i latex.

Musgranskaren

Det känns sorgligt att det finns en marknad för detta. Nog borde det finnas en partner för alla människor, men jag tror att vi har så svårt att ta kontakt med varandra.

Petra Granqvist

Visst är det skillnad på thaifitta och en latextillverkad mus!Den största skillnaden är väl risken för sjukdomar på äkta vara... ;-)
Skulle då aldrig spendera 40 tusen kronor för ett pök!:-P