Senaste Kommentarerna

onsdag 29 december 2010

Träningsläger för blivande islamister

Alla vet hur jobbigt det kan vara med religion. Först måste man träna på att lämna förståndet hemma, innan man kan bli troende på riktigt.
Eftersom vi är människor och människan är skapad att ifrågasätta, uppstår det konflikter när de religiösa lärarna visar upp en boll och hävdar att den är fyrkantig. Men med tiden bryts människans värdighet ned och förståndet urholkas.

Tiden att bryta ned människans förstånd beror på utbildningsnivå, socialt umgängeskrets och miljö. Högutbildade tar längre tid att hjärntvätta medan individer som utsätts för kränkningar är lättare att omforma.

Kristendomen har sina träningsmetoder, judendomen sina egna tricks och även islam samt alla andra religioner.

Den metod som jag fastnade mest för är den islamistiska snabb-programmet för att be 5 gånger om dagen. Den anses vara den idiotsäkraste metoden av dem alla, och på köpet lockar man ut avvikare ur garderoben. Metoden kallas därför även för den steningssäkra metoden.

Eftersom många terrorister är analfabeter, och vilket jag även upptäckt att mina läsare är - med tanke på de få kommentarer som lämnas - illustreras metoden med en bild:


Katoliker har även de metoder i sin träning men eftersom barnpornografi blir förbjudet att titta på efter årskiftet kan jag inte presentera dessa på min blogg.

Nu ska jag kontakta SÄPO och kolla om de kan avvara några av Lars Vilks vakter och skicka över dem till min lägenhet i Örebro.
Och medan jag väntar på att de dyker upp passar jag på att skissa på några Muhammed karikatyrer. Garanterat mycket snyggare än Vilks streckgubbar.

snabbisen - din snabbaste väg till lycka

Reaktioner:

2 kommentarer:

Hehehe...Det var för jävla bra skrivet!Tack för det härliga morgongarvet!

Tack för uppmuntran MustaPekka. Vågar inte gå ut nu då SÄPO vägrar skicka livvakter, alla är upptagna med att vakta Lars Vilks och hans teckningar.

Alfredo