Senaste Kommentarerna

söndag 5 december 2010

Giriga flygledare i Spanien

I medierna pågår just nu en saklig disskusion kring flygledar-strejken i Spanien. Och för er som inte har hängt med så handlar det om spanska flygledarna som gett sig ut i strid mot en privatisering. Medierna påtalar nu för allmänheten att de giriga flygledarna är högbetalda och privilegierade och att deras girighet förblindar dem. Tyvärr använder nu flygledarna de demokratiska rättigheter som alla människor innehar i Europa till att sko sig ännu mer. Andra yrkesgrupper kämpar för sina jobb medan flygledarna kämpar för ännu högre lön. Det är enligt flygledarna en demokratisk rättighet och en principiell fråga.

Medierna i Europa tycker att det ur demokratisk synpunkt är helt acceptabelt att tvinga flygledarna till jobben under hot om militäringripande och fängelsestraff. Flygledarna förkastar idén och kallar detta för diktaturfasoner. Zapateros socialist-regering jämförs nu av flygledarna med den gamla Franco-diktaturen.

Flygkaoset i Europa beror till största del av flygledarstrejken i Spanien, men genom sina kanaler försöker flygledarna dupera resenärerna om att det är vintervädrets fel.

(OBS! Ovanstående text är enbart en ironisk perspektiv på flygledarstrejken i Spanien och är osann.)

snabbisen - din snabbaste väg till lycka

Reaktioner:

0 kommentarer: