Senaste Kommentarerna

tisdag 18 oktober 2011

Våldtäktsstaden Örebro

Fortfarande våldtas det kvinnor i Örebro. Antalet anmälda utomhusvåldtäkter i Örebro har sjunkit med 24 procent sedan Niklas Eliasson greps. Men fortfarande är anmälningarna fler i Örebro än i andra jämförbara kommuner.

Polisen misstänker att två män samarbetade vid våldtäkten på Ekersgatan i augusti och våldtäktsförsöket i korsningen Västra Bangatan – Kilsgatan förra onsdagen.
Dessutom misstänker Polisen att de båda fallen samt våldtäktsförsöket på Lövstagatan i fredags har ett samband. Däremot ser polisen i nuläget inget samband med den våldtäkt en kvinna anmälde på Markgatan 17 september.

Det jag ser är att det är dags att beväpna kvinnorna så att dom kan skjuta kuken av dessa vidriga äckel. Sikta och skjut mellan benen på dem så att de för all framtid minns vilka dom är - dvs våldtäktsmän.

Vapen
Under 2010 polisanmäldes 55 våldtäkter och våldtäktsförsök utomhus i Örebro län. Dessutom anmäldes 172 fall av våldtäkter inomhus. Totalt kom alltså 227 anmälningar till polisen i Örebro län. I år har det hittills gjorts 169 anmälningar om våldtäkt fram till september.

Oron bland kvinnor är stor och många väljer att inte gå ut ensamma på kvällarna. Så här resonerar några ungdomar kring våldtäkterna i Örebro.


Jag skäms för dessa män. Egentligen borde de inte få kalla sig män, den rättigheten förlorade de när de förgrep sig på kvinnorna. Deras rätta epitet skall vara våldtäkts-"män".

Till Polisen har jag en uppmaning: Ta fast dem, bura in dem och kasta bort nyckeln!

snabbisen - din snabbaste väg till lycka

Reaktioner:

0 kommentarer: