Senaste Kommentarerna

tisdag 11 oktober 2011

Håkan Juholt avgår

Håkan Juholt avgår

Ledsen att göra er besvikna men den här löpsedeln är nog vad Socialdemokraterna behöver just nu. Håkan Juholt har gjutit cement på sina fötter och kedjat sig fast i partiet. Om han inte kapas loss kommer partiet att gå under. Man kan ju belöna honom för bedriften att på mycket kort tid saboterat för partiet får en lång tid framåt. Det kommer att ta många år för Socialdemokraterna att reparera partiets rykte och framtidens väljare, ungdomarna, kommer att vara svårflörtade.

Ni som inte tror att en större skada är skedd läs då detta: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13. Det finns ytterligare spaltkilometer med negativa artiklar.

Håkan Juholt basunerar ut att han har stort stöd inom partiet, men han är nog den enda som tror på detta. Han tror ju även på sin egen historia att han inte gjort något fel förren Aftonbladet knackar på dörren. Då skyndar han sig att rätta till "icke-felet" fast han inte har gjort fel.

Man skulle nästa kunna tro att det är Allianspartierna som har vaskat fram Håkan Juholt som Socialdemokraternas partiledare. Med Håkan Juholt vid sossarnas roder kan regeringspartierna luta sig tillbaka och se fram emot ytterligare en mandatperiod.

Läs andra bloggar som skriver om Håkan Juholt:
Kyrkdalsbosse, Bloggunionen, Högbergs tankar.


snabbisen - trött på fuskande politiker

Reaktioner:

1 kommentarer:

Gubben är för girig för att kliva av självmant. De övriga sossarna får nog bära bort honom med våld.
Man får vad man förtjänar och Socialdemokraterna förtjänar Håkan Juholt. Låt bidragsberoendet och fusket regera.

Tack och lov hjälper han Moderaterna att ha kvar makten. Juholt kommer för alltid bli ihågkommen som bidragsfuskare.

Jacob