Senaste Kommentarerna

lördag 29 oktober 2011

Är Hallsbergs kommun fallfärdigt?

Det går snabbare att gå än att åka tåg. Tycker man om att sitta fast i en metallburk med dålig luft och plastade mackor så är SJ att rekommendera.

Igår var det så dags igen i Hallsberg. Klantarslena rev återigen ned en kontaktledning och mängder med passagerare fick snällt sitta och vänta...och vänta...och vänta.

Det var inte bara synd om passagerarna hos Sj. Stackars katten Sune gick miste om sitt dagliga bad då ett renoveringsarbete vid Blacksta vattenverk gick snett. Så Hallsbergsborna fick nöja sig med att gå törstiga några timmar.

Men det räcker inte med det. I Hallsberg verkar enbart elände råda.
Nyligen riktade Socialstyrelsen skarp kritik mot Hallsbergs kommuns hemsida som är ett gytter av länkar. Det är oerhört svårt att hitta den information man söker

Detta har påpekats av kommuninvånarna under flera år och för några år sedan gjorde kommunen om hemsidan och genast blev allt 1000-falt sämre.

Istället för att söka information klickar användarna på "Slumpa sida"-knappen och har lika stor sannolikhet att hitta den information de efterfrågar som att söka efter den själv.

Hur står det till med Hallsbergs kommun egentligen? Är det fallfärdigt? Vill någon överhuvudtaget bo kvar där?

snabbisen - din snabbaste väg till lycka

Reaktioner:

2 kommentarer:

Fan ta dig ditt Örebro-drägg. Tracka inte ner på Hallsberg för det är fan i mig en bra ort att bo i.
Håller tyvärr med dig att våran hemsida är en katastrof.

Lycklig Hallsbergare

Jag fattar inte varför du snackar skit om Hallsberg för det är en bra ort att bo i. Billigt boende och nära till allt. Bara för att våran hemsida är lite svår betyder det inte att Hallsberg är skit. Förresten kom vattnet tillbaka snabbt så ingen behövde vara törstig länge.

Var snäll mot Hallsberg annars kommer jag att hälsa på dig i Örebro ;) (Hittade dig i telefonkatalogen)

Kristina