Senaste Kommentarerna

lördag 22 oktober 2011

Dagens Bisarra Nyheter

Det är inte bara gott som händer i världen. Även tragiska saker inträffar - små som stora. Idag tänkte jag ta upp några positiva och mindre positiva nyheter och hoppas att ni skänker dessa satar en tanke.

Dagens Bisarra Nyheter
Låt oss börja med Filippa Rajnfeldt (OBS att inte misstas med Filippa Reinfeldt statsministerns fru).

Filippa mailade mig med en önskan att få lägga upp en kontaktannons på min hemsida eftersom hon sedan 12 år längtar efter en man att dela sin kärlek med. Eftersom hon inte vill att någon ska köpa grisen i säcken skickar hon med en bild samt meddelar att intimhygien är något hon tar allvarligt på.


Filippa Rajnfeldt
Filippa har en 11 årig som heter Jacob. Jacob har gröna fingrar och älskar att fylla sitt rum med prunkande gröna växter och odlar allt som har en THC-halt på mellan 15-20%.

Jacob med sin Marijuana odling

Vill ni kontakta Filippa mailar ni henne på filippa.rajnfeldt@exstatsministerfru.se

---------------------------------------------------------------------------

Kanske känner ni till Oddbjörn Nilsson - eller inte. Han hatar sin pappa efter att ha fått sitt ansikte deformerad efter en olyckshändelse.

Oddbjörn Nilsson
Hans pappa Runar använde sin snickarglädje till att bygga en genväg till skolan över en bäck, men eftersom Runar har tummen mitt i hand resulterade det i att Oddbjörn nu kallas för Faceoff i skolan.

Oddbjörn mamma filmade premiärturen (bortse ifrån att killen ser asiatisk ut, videokameran hade låg upplösning).

Olycksdagen

---------------------------------------------------------------------------
Invandrarfientliga Schweiziska folkpartiet (SVP) väntas gå framåt i söndagens parlamentsval i alplandet. SVP är redan landets största parti och kan bli det första sedan 1919 som får över 30 procent av rösterna.

I valrörelsen har partiet lockat röster främst genom en kampanj där schweizarna lockats med affischer med orden "Hitler var ganska schysst", illustrerat med Adolf Hitler utklädd till sjuksköterska.


Dessutom erbjuder SVP:s valarbetare på en härlig könsmassage för att locka väljarna till partiet.snabbisen - din snabbaste väg till lycka

Reaktioner:

2 kommentarer:

Haha det här var nog det roligaste jag läst idag. Tack för det

Oscar

Tjena snabbisen. Vi tycker att din blogg är en riktig höjdare som sticker ut i bloggträsket. Vi skulle vilja skriva om dig i våran hemsida.

Du kan höra av dig till oss. Adressen hittar du i mailet vi skickade till dig.

Med vänliga hälsningar
Svenska Webbsidor