Senaste Kommentarerna

onsdag 12 oktober 2011

Tjejer kan inte raka sig varje dag

Tittade runt på webben och halkade in på Dennis Widehammar's blogg där han ger tips och råd om sex och samlevnad. Killen är 16 år och ger tips om sex och samlevnad!!!

På en fråga ger han ett svar som visar på att han är 16 år.

Fråga: Asså om man e tillsammans me nån så kan ju tjejen inte raka sig typ varje dag för det går bara inte, blir killar äcklade då?

Svar: Killar har faktiskt förståelse om det skulle vara pyttelite hår eller stubbigt, vi killar behöver ju också raka oss och man kan ju inte göra det varje dag. Det man kan göra för att slippa raka sig hela tiden är att vaxa sig eller använda någon slags kräm som får håret att försvinna!

Så samlevnadsexperten Dennis anser att killar har förståelse om det skulle vara pyttelite hår eller stubbigt. Här ser man hur skevt det har blivit i synen på våra kön. Dagens ungdomar tror att det ska vara rakat eller vaxat. Men hur kommer det sig att det växer hår på kuken eller fittan? Är det bara en slump att vi har hår där? Är det ett misstag av naturen om vi nu måste rätta till med hjälp av en rakhyvel?

T.o.m RFSU som borde veta bättre har en intimvårdsserie för att motverka problem och irritation för den som rakar sig. De medverkar till att föra ut ett felaktigt budskap.

Det som en gång var en modefluga inhämtad ifrån porrindustrin är nu ett vardagsproblem för människor. Det måste ju finns en anledning till att vi har hår på fittan och kuken! Håret hjälper till att göra det lite luftigare i de regionerna där hud ligger mot hud, vilket bland annat hjälper till att motverka infektioner som kommer av instängdhet. Och de som rakar sig har nog någon gång drabbats av hårsäcksinflammation. Och tro mig, när man kommer där med tungan hängande för att slicka en vulva och ser detta - slokar staken ganska snabbt.

Visst, jag kanske är en hycklare. Nog gillar jag en rakad fitta, men det är också något vackert med en välansat pubishår.

snabbisen - din snabbaste väg till sexuell kunskap

Reaktioner:

0 kommentarer: