Senaste Kommentarerna

fredag 4 juni 2010

Ur en crazy synvinkel

Vad ska man tro på och vem ska man tro på?
Informationen som sprids via nyhetskanaler och Internet är ofta vinklade och verkligehtsfrämmande samtidigt som fler och fler inte bryr sig om vad son är sant eller falskt. Människor skapar en egen bubbla och lever i denna bubbla.

Vad ser ni på bilden nedan? En orm eller en vattenslang?

En galen bild

Vad tror ni mannen på bild tror att det är? Eller, vad tror ni att han vill tro att det är?

Samma sak verkar vara faktum med händelserna kring Ship to Gaza. Ingen verkar vara intresserad av göra rätt för sig. De som har agerat fel säger att de agerade rätt. De som agerade rätt anses ha agerat fel. Alla andra som uttalar sig vet egentligen inte vad som hände då censuren är kraftig. Och så är det de som lever i sin bubbla. De som uttalar sig trots att de inget vet. De som lever en verklighetsfrämmande liv och där fantasi har ersatt verkligheten

Det är underhållande att läsa hur dessa menlösa inkompetenta dårar fabulerar likt heroinmissbrukare. Och de som väljer att se missdådet som Israel utfört som ett missdåd, kallas för judehatare. Och faktum är att fler och fler börjar hata Israel och dess politik, och snart kommer Israelerna inse att det är försent att skrika Varg.

Läs mer: ........snabbisen - din snabbaste väg till lycka

Reaktioner:

0 kommentarer: