Senaste Kommentarerna

onsdag 9 juni 2010

Är rasism lösningen på problemet ?

Upplopp i Rinkeby, buhäää buhää. Vad ska vi göra, buhää buhää jo vi ska kalla på Sverigedemokraterna och rösta på dom. För då upphör upploppen i Rinkeby och alla andra ställen. Eller?


Fy fan vad många korkade människor som bor i det här landet där man anses vara upplyst. Skulle lösningen på ungdomsarbetslöshet, håglöshet, utsatthet bland invandrarungdomar vara att rösta på ett rasistiskt parti.

Utsätt svenska ungdomar för samma omständigheter och samma revolt skulle uppstå. Vilket parti skulle man då rösta på? Miljöpartiet? Centern?

Fattar ni hur korkad slutsatsen är. Att bemöta dessa orättvisor med att hota andra generationens invandrare (svenskar) med odemokratiska idéer är väl inte förnuftigt.

Kanske borde man utgå ifrån att dessa ungdomar som är utsatta, uteslutna från arbetsmarknaden pga sina namn, mobbade pga sin utländska härkomst, borde få ta del av en meningsfull sysselsättning. Det är ju det som gör att alla människor växer och tar ansvar.

Men vad gör man? Jo först gör man inte ett skit och därefter skickar man in en armada av poliser som ska bekämpa våldet. Visst är det en fantastiskt underbar politik.

snabbisen - din snabbaste väg till lycka

Reaktioner:

6 kommentarer:

Amen, även om jag tycker att det är helt bedrövligt att förvärra situationen för sig själv så mycket som kidsen gör. De är drabbade av rasistiska och ekonomiska orättvisor, men det finns bättre sätt att uttrycka sitt missnöje med omvärlden än att bränna ner sitt egna område.

Ok! Och vilket sätt skulle det vara ?
Kan inte du åka ner till Rinkeby och berätta det för kidsen där nere.

Alfredo

Alfredo du kan väl åka dit och delta i upploppen din jävla svartskalle eller ska du starta ett eget upplopp i Örebro tillsammans med dina muslimkompisar?
Såna som du åker ut ur landet när Sverigedemokraterna vinner valen.
Släck ner din jävla blatteblogg och åk hem din värdelösa kulturberikare.

Jag skulle aldrig rösta på SD men jag börjar bli förtvivlad. Den enda lösningen som de folkvalda har är att packa in fler flyktingar/invandrare fast vi inte har jobb ens till oss själva.

"Rasisten" Tror du verkligen att alla "svenskar" är snälla oskyldiga snälla varelser som aldrig skulle göra någon/något ont?
Och att alla som bor utanför Sveriges gränser är våldsamma vandaler som bränner, skövlar och mördar varandra?

Fy fan vad korkad du är.

Alfredo