Senaste Kommentarerna

söndag 25 september 2011

Låt Ganna Chyzhevska få stanna

Migrationsverket får mig att skämmas fast jag inte har gjort något fel. I Sverige finns en myndighet som har kommit långt med att slipa bort medkännandet och empatin hos sin personal och det är Migrationsverket. Jag undrar vilka som jobbar där? Vilken livsbakgrund dom har? Vilka politiska intressen dom har?

Gång på gång sliter migrationsverket människors liv i spillror och nu har turen kommit till 91 åriga Ganna Chyzhevska som inte får stanna hos sin familj. Hon ska skickas hem till Ukraina där hon får spendera resten av sitt korta liv alldeles själv. Att hon är dement, synskadad och har ett hjärtfel gör inte saken lättare.

Och att hon blir utvisad beror på att vi i Sverige har glömt bort hur en familjerelation ser ut. Vi har tappat känslan för familjehttp://www.blogger.com/img/blank.gifn och relationen slutar vid mamma, pappa och barn. Mor och farföräldrar ses som avlägsna bekanta som man bara säger "hej" till.

Nu måste vi sluta mumla i våra vardagsrum och börja resa oss mot dessa idiotier. Kom ihåg att det är vi svenskar som är våra myndigheter och det är vi som bestämmer hur de ska arbeta.

Börja mejla och ring till Migrationsverket och be dom fatta ett nytt mänskligt och korrekt beslut = Låt Ganna Chyzhevska stanna i Sverige hos sin familj.

Telefonnummer till Migrationsverket: 0771-235 235
E-post till Migrationsverket: migrationsverket@migrationsverket.se

Besök Facebook sidan för Ganna!Andra som skriver om Ganna: mammayth48, nyamustapekka, rendszer, kungenochslaven, opassande, mohamedtouzari, rolfsalomon, millansmemoarer.
snabbisen - din snabbaste väg till lycka

Reaktioner:

0 kommentarer: