Senaste Kommentarerna

fredag 23 september 2011

En dag på jobbet

Det blev lite stressigt i morse så frukosten fick inhandlas på en korvmoj på stan. Inte världens nyttigaste frukost men god. Förresten den kanske var nyttig i alla fall!

Frukost
Sofia hade problem med sin datorskärm igår och idag kom IT-teknikern som skulle ordna upp detta. Det lustiga med denna IT-tekniker var att han hade alla sina verktyg i en plastkasse. Han mätte med en apparat men det blev inte bättre. Sofia tittade nyfiket på och fick en lång rast. Datorskärmen fungerar fortfarande inte.

IT-Tekniker
Igår såg jag en tv-reklam som fick mig att skratta. Det var ett tvättmedel som hette Losk. Visade den för tjejerna på jobbet som tyckte det var kul förutom IT-teknikern som inte visste vad losk betydde.

Losk
Förklarade för honom att det betydde spotta, "att loska", men han såg lika förvirrad ut som tidigare. Så går det när man bara sitter framför datorn utan någon som helst mänsklig kontakt. Och inte var han duktig på att få igång datorskärmen heller.

Nej nu måste jag fortsätta jobba, vi ses...

snabbisen - din snabbaste väg till lycka

Reaktioner:

2 kommentarer:

Hade IT-teknikern kopplat sitt instrument rätt?Eller stod han bara och dräglade?!Vad mätte han?

Vet inte vad han mätte men han hade svårt att få upp alla trasslade kablar ur sin påse. Efter några timmars arbete sa han att skärmen inte gick att rädda. Hans arbetskostnad blev mer kostsam än att köpa en ny skärm.