Senaste Kommentarerna

lördag 17 september 2011

Porren, Pappa och Jag.

Sexuella övergrepp under barndomen har gjort Kole till en självdestruktiv ung man. När styvfadern Art får veta att Kole arbetar inom porrbranschen vill han hjälpa honom att se sambanden och även bearbeta sitt trauma. Deras gemensamma filmprojekt blir en utmanande resa för dem båda.

Art Holbrook
Jag fick en puritansk uppfostran och har rätt konservativa åsikter om sex. Så när jag förstod att min son gör porrfilmer... blev jag äcklad.

Kuldeep "Kole" Kerr:
Sex funkar för mig. Folk vill ha det. Var det lockelsen? Nej, men jag är en vandrare som tar de jobb som finns. Men visst, jag har aldrig... ärligt talat har jag alltid velat jobba med porr. Har inte ni det?

Art Holbrook:
Käre Kole,
vi har pratat om att göra en film. Som du vet ogillar jag ditt yrke, så det krävs stor öppenhet av båda. Vi måste blotta våra själar. I fråga om dokumentären har jag inget att dölja längre. Jag älskar dig pappa.

Kuldeep "Kole" Kerr:
Jag är inte särskilt familjetillvand. Jag har aldrig knutit an till nån. Den enda personen är i så fall Art. Han är varken min biologiska far eller styvfar. Vi är inte släkt alls. Men i mitt hjärta är han min pappa.

Art Holbrook:
När Kole var fyra blev jag ihop med hans mamma Cathy. Jag blev oerhört fäst vid Kole och hans syster Manjit nästan omedelbart. Min egen pappa stod jag inte så nära. Han var präst och religionsvetare och rätt sträng och dömande. Så jag ville vara på ett annat sätt och vara en bättre pappa. Så när jag gjorde slut med Cathy såg jag till att träffa barnen regelbundet. Kole bodde t.o.m hos mig ibland. Men hans liv började tufft, och han var ett olyckligt barn. Till slut hoppade han av skolan. Han flyttade till Los Angeles och sen till Europa. Vi höll kontakten. Ibland ringde han modfälld efter att ha gjort slut med en tjej. Nästan självmordsbenägen. Det skrämde mig. Jag träffade honom senast för fyra år sedan på hans mammas begravning. För fem år sedan avslöjade en hemlighet som han burit på. När jag hade lämnat familjen utsattes han för sexuellt övergrepp av en äldre man. Det var en chock att höra det. Samtidigt fick jag en ingång till varför han mådde så dåligt. Jag har pratat med en psykolog om kopplingen mellan pornografin och övergreppen. Jag vill att Kole ska se kopplingen, så jag åker till Prag där han är och spelar in porrfilmer.

Kole:
Jag har alltid varit rädd för att rota mig. Jag vill inte stanna på en plats längre än sex månader. Den sista tiden har jag varit några veckor i Budapest och några veckor här i Prag. När jobbet är trist hälsar jag på min tjej. Jag åkertill Berlin och Serbien. Jag blir aldrig uttråkad. Ärligt talat gillar jag inte porr. Jag har aldrig tyckt om porr, eller människor som köper och gör porr. Man jag gillar en bra historia. Jag är en av de få som haft sex på bordell och fått betalt för det. Det är en bra historia, något att vara stolt över.
Alla pratar om porren, men jag har gjort mycket annat. I femton år har du låtit mig vara, men nu när jag jobbar med porr vill du plötsligt göra en dokumentär om mig.

Art har svårt att finna något att säga och utbrister plötsligt med ett "Fan ta dig". *Art och Kole brister ut i ett hjärtligt skratt*

Fortsätt och titta på hela dokumentären på Ur-Play


snabbisen - din snabbaste väg till dokumentärer

Reaktioner:

0 kommentarer: