Senaste Kommentarerna

onsdag 12 maj 2010

Korkade Rasister

Antagligen behöver man vara lagom pantad i korken för att bli rasist. För inte kan väl intelligenta personer dra slutsatsen att det är människor från ett annat land som är svaret på alla problem som existerar i världen.

Jag råkade besöka ett forum för lågbegåvade och läste en slutsats eller ska vi säga ett antagande som ingen intelligent människa skulle komma på.
Det handlade om en artikel där en 8 åring blivit våldtagen i England. Detta föranleder alla rasister och Sverigedemokrater att lusläsa artikeln för att hitta spår som påvisar att en "svartskalle" utfört dådet. Nu visar det sig att det är ett barn som har våldtagit ett annat barn och ingen av dem är utlänningar. Vad gör de lågbegåvade rasisterna då. I panik och frustration går deras pyttesmåhjärnceller igång och Heureka, då finner dom ett samband. Visst var det svartskallarnas fel att barnen våldtog varandra, och sambandet är att det måste gå att koppla ihop det med Englands invandringsproblem. Och eftersom skribenten själv inte har intelligensen att slutföra sin hypotes, ber han andra läsare att hjälpa till. För det måste ju bara vara på detta sättet.

Goddag Yxskaft. Om dessa rara gossar vill vara med och styra landet. Med Sverigedemokraterna vid rodret skulle vi med säkerhet slå världen med häpnad då vi skulle bli det första landet i världen som försattes i konkurs på 14 dagar.

snabbisen - din snabbaste väg till lycka

Reaktioner:

5 kommentarer:

SV: Det gör du rätt i! Ha en bra kväll.

Det verkar finnas okunniga och dumma människor i din värld. Hur ska du hjälpa och upplysa dem om sanningen?

Korkade är kanske inte alla men med sådana åsikter som du beskriver så finns det otroligt mycket rädsla som projiceras på andra när problemet egentligen ligger hos rasisten själv. Om man lyfter blicken så ser man att de beter sig precis så som det de är rädda för. De har ett stängt tankemönster som är etnocentriskt och kan inte ta in någon annans perspektiv än sitt eget och sin egen grupps.

Goddag yxskaft var det... ;)

Bra inlägg!

Vad har SD med det här att göra? Nordisk.nu har ingen som helst koppling till SD, och många av de som hänger där verkar tvärtom tycka ganska illa om SD.

Har du ens en aning om vad SD står för? Ska du kritisera ett parti så får du ta och kolla vad deras ståndpunkter är din sorgliga människa.