Senaste Kommentarerna

lördag 15 maj 2010

Centerpartiets gycklare Ove Svidén

Ove SvidénDet är bara att titta på Maud Olofsson så inser man snabbt att Centerpartiet består av en grupp bizarra individer. De är udda och så långt ifrån normala svenska medborgare. Förutom Maud Olofsson har vi den skumma Eskil Erlandsson tillsammans med apartheidanhängaren - nyliberalen och transvestiten Fredrick Federley. Ni minns kanske också rasisten Sven-Olle Olsson, Centerns starke man i Sjöbo, innan han 1988 gick för långt och uteslöts. Tidigare när Centerpartiet hette Bondeförbundet, fanns ras-tillhörigheten inskrivet i partiprogrammet, med skrivningen om "skydd för bevarande av den svenska folkstammen mot rasförsämrande element".
Hänger ni med?

Centerpartiet har dragits med problematik kring djursex, Federleys aktiva stöd till grymma mördare inom Israels armé och utbredd rasism. Så det var nog inte så konstigt att teknologie doktor Ove Svidén uppenbarade sig inom partiet.

På sin sajt Peace presenterar han häpnadsväckande rön om bankväsendet, huset Rothschild, mordet på Anna Lindh, 9-11 och Saddam Husseins dubbelgångare.

Nu har Ove Svidén hamnat i hetluften efter att DN och Expressen läst igenom hans hemsida och fann alla bisarra tokigheter som han skrivit om.

Texterna har legat ut på Ove Svidén hemsida under flera år, men först nu blir det uppmärksammat. Och antagligen kommer texterna att försvinna inom kort när det hettar till ordentligt. Så passa på och besök knäppskallens hemsida och se om ni håller med honom. Och gör ni det kan ni rösta på honom, då han kandiderat till en plats i riksdagen.


snabbisen - din snabbaste väg till lycka

Reaktioner:

2 kommentarer:

Varför är Maud Olofsson bisarr? Om det är måttstocken för bisarrt, så finns det inget forum i Sverige som är förskonat från bisarra inslag.

"Tidigare när Centerpartiet hette Bondeförbundet, fanns ras-tillhörigheten inskrivet i partiprogrammet, med skrivningen om "skydd för bevarande av den svenska folkstammen mot rasförsämrande element"."

Genom att skriva fakta, men inte all fakta, kan man verkligen få till det. HELA idén med abort härstammar från forskningen kring ras-biologi under 20-30-talet. Hade inte dessa skruvade idéer hittats på, hade vi idag inte utfört aborter. Med facit i hand - det är inte många politiska partier som inte har skelett i garderoben angående "skydd för bevarande av den svenska folkstammen mot rasförsämrande element". Det är ju bara att lyssna till argumenten för abort - som egentligen inte ens behöver vara några argument.

Mvh
Patrik T