Senaste Kommentarerna

fredag 16 december 2011

När Sverigedemokraterna regerade Sverige

Jag minns dagen då alla politiska partier bedyrade att de tog avstånd ifrån Sverigedemokraternas rasistiska inställning till människor. Där hat och intolerans var bannlyst. Politiker efter politiker log mot kamerorna och pekade finger mot rasisterna som tagit sig in i riksdagen.

Plötslig står sig allt slätt. Och som vanligt när man lyssnar på politiker blir man besviken. Löftet betydde ingenting - det var återigen svada för att plocka billiga poäng hos de blåögda medborgarna. Gång på gång bedras man av deras svek, och de vet att de kan fortsätta i oändlighet. I värsta fall startas en facebook-grupp där frustrationen stannar.

Vad bryr sig politikerna om Familjen Arustamjan? Inte mer än att de rycks upp efter 11 år i landet och kastas ut som sopor. Vad bryr sig politikerna om 91-åriga Ganna Chyzhevska? Inte mer än att utnyttja situationen för att profilera sig som djur - ursäkta - människovänner.

Hjärtlöshet är en träffande beskrivning på den politik som bedrivs av alliansen, och som fasad skickas rökpuffar ut att det finns sprickor inom alliansen. Vi vet att detta är trams. Alliansen står mycket enad bakom sin politik och är stolta över varenda beslut de tar. Mänskligt lidande får kosta enligt alliansen. För att överträffa Sverigedemokraternas politik sparas inga medel.

När ska detta vansinne upphöra eller är detta våran nya vardag? Var tog medmänskligheten vägen. Det var ju inte detta jag röstade för.

Jag röstade inte för att Sverigedemokrater skulle leda Sverige!


snabbisen - din snabbaste väg till sanningen

Reaktioner:

1 kommentarer:

Ska vi bara öppna gränserna så att alla som vill ha det bättre ska få det på våran bekostnad. Vi kan inte vara alla länders dåliga samvete. Om de inte kan förmå sina politiker att skaffa välfärd, kan det ju inte vara Sverige som ska lida för det! Jag är så trött på alla stackare runtom i världen som tycker att Sverige ska ta hand om dem. Vi har byggt upp vårat land med blod svett och tårar, och då bör vi svenskar vara de som skördar dess frukter och inte syrianer, libyer, araber, somalier och alla andra som inte orkar kämpa för rättvisa i sina egna länder.

Sluta vara så jävla politiskt korrekta och börja tänka med huvudet.

Och Alfredo, man behöver inte vara sverigedemokrat eller rasist för att tycka detta. Jag har inte något emot människor från andra kulturer om de deltar att bygga upp vårat land. Jag blir bara så jävla trött på de som inte gör ett skit utan kräver att få försörjningsstöd utan att lyfta ett finger. Det finns alldeles för många utländska kvinnor här som ska ha betalt men som pga av sin kultur inte får arbeta. Vafan är det för skitsnack.

I Sverige gäller svenska normer, vill man åberopa sin kultur kan man stanna kvar i sitt eget land...

Sven Dufva