Senaste Kommentarerna

lördag 3 december 2011

Dereck Chisora vs Robert Helenius

Robert Helenius möter Dereck Chisora ikväll. Matchen är helt klart kvällens idrottshändelse. För tre dagar sedan låste Robert sin vana trogen in sig på ett hotellrum och vägrar prata med människor fram till matchen.

Psykningarna inför matchen har haglat tätt och ikväll smäller det. Vem drog det längre strået i förspelet, det återstår att se.

Dereck Chisora vs Robert Helenius
Hur får du din motståndare ur balans? Jag listar tre metoder som åtminstone fungerat på film. Ladda upp inför matchen med de här klassiska metoderna som tillämpats på den vita duken. Kanske lär du dig några fula knep som du själv kan använda på bakgården.

Dodgeball: A True Underdog Story - Skrämseltaktik

Om du kan väja för en skiftnyckel så kan du också väja för en boll. Fast det låter bättre på engelska. Ta en titt!BASEketball - Du är fet!
En klassiker som fungerar varje gång. Här i äkta Cartman-anda.Rocky III - Jag ska knulla din kvinna
Clubber Lang (Mr. T) är väldigt stor i käften. Hur får man den snälla, helylle Rocky Balboa att tappa greppet? Givetvis genom att ge oanständiga förslag åt hans fru, Adriaaaaaaaaaaaan!!!Hoppas att ni har fått tillräckligt med tips att psyka era fiender. Buss på dem nu, men för Guds skull, missa inte matchen ikväll...

En trist boxningsnyhet är att legenden Muhammad Ali fördes till sjukhus och var medvetslös, men enligt senaste nyheterna från USA mår han nu hyfsat bra och att han enbart led av vätskebrist.

snabbisen - din snabbaste väg till lycka

Reaktioner:

1 kommentarer:

Uhhh, Helenius kommer att få en tuff match men jag tror att han kommer att ta hem segern. Laddar knytnävarna att det ska gå vägen.

Bamse