Senaste Kommentarerna

tisdag 19 april 2011

Snygga Bakgrundbilder

Hittade ett gäng snygga bakgrundbilder (wallpapers) som jag lägger upp här för fri nedladdning. Klicka på ikonen nedan och när bilden öppnad sig så sparar ni ner den på datorn.

Bakgrundsbild


snabbisen - din snabbaste väg till lycka

Reaktioner:

4 kommentarer:

Tackar som bjuder, laddade ner rubbet. Har du fler?

Malin Siversson

Hej. Jag tycker att det är lite tråkigt att du laddat upp de här bilderna på ImageBam på det här viset för att tjäna pengar på dem. Många av dem här bilderna är skapade av Sylverarts som är en samling konstnärer som knappt tjänar pengar alls och försöker tjäna en extra penning genom att skapa bilder som de kan sälja på Shutterstock för några kronor/bild till tidningar. Är du säker på att du vill sko dig såhär på dem? Det tror jag inte att du vill, jag misstänker att det är ett ärligt misstag :) Som det lätt blir!

Om du vill tjäna mer pengar på din blogg däremot så kan jag ge dig några tips för jag gillar att följa din blogg! Alltid skönt mellan uppdrag att gå in i pauserna och kolla vad för kul du slängt upp! :) Jag är en webbveteran som jobbar med sånt nämligen så jag har en del ess i ärmen ;D Hoho.

Hej Hanna!
Jag tjänar inte alls några pengar på dessa bilder. Imagebam är bara en sida som jag använt, men pengar tjänar jag inte. Jag har inget reklam eller annat på bloggen som du kanske märk. Syftet med bloggen är inte att tjänapengar, inte ett öre har kommit in via den.
Bilderna samlade jag in via flera olika hemsidor och på några av dem finns även skaparens webbadress, så jag försöker inte att förringa eller bedra någon.

Tråkigt att du trodde det. Kul att du har lite nöja av bloggen trots det.

Och på din fråga om jag vill tjäna pengar på min blogg så är svaret rätt så enkelt. Nej! Jag tjänar pengar mitt jobb, bloggen är bara en kul grej som jag startade för att lära mig mer om "att blogga".

Ibland har jag inte ens tid att skriva något i den, vilket är tråkigt för de som följer den.

Tack för din påpekan, jag försöker givetvis att "nämna" upphovsmannen/kvinnan så gott det går.

M.v.h
Alfredo Larosa aka snabbisen

va kan man tjäna pengar på imagebam? hur gör man det. snälla tell me