Senaste Kommentarerna

torsdag 21 april 2011

Skev vinkling av nyheterna

Herregud! Skype mördar! Eller är det så att Skype kan användas till att mörda någon? Nej! Så var det ju inte. Men läser man rubrikerna på Dagens Nyheter skulle man nästan kunna tro det. Vidare läsning ger att någon blev mördad under tiden som hon talade via Skype. Vaför använder nyhetsförmedlare denna typ av informationsvridning? Det är ju en typ av bedrägeri. Man lockas att tro en sak,men så visar det sig inte vara sant.
Vad skulle man kalla ett mord som begås under tiden som offret läser Dagens Nyheter? Dagens Nyheter-mordet? Visst är det skevt!

Läser vidare på DN att någon eller några har stulit hälften av oljan som läckte ut i Mexikanska golfen från oljeriggen Deepwater Horizons. För det kan väl inte vara så att 390 miljoner liter olja bara försvinner hux flux från jordens yta. Nej! Det är garanterat muslimernas fel. Och speciellt då de muslimer som fått uppehållstillstånd i Sverige. Dom måste ha åkt till Mexikanska golfen och sugit upp oljan och tagit med sig det hem. Nu säljer som oljan på Blocket.

Vilka andra viktiga händelser uppspelar sig i världen? Jo! Familjen Wallentin är på väg någonstans för att fira påsken, och vi kan följa deras färd i påsktrafiken.
Är vi intresserad? Nej inte det minsta.
Vilka är familjen Wallentin? Bryr mig inte det minsta.
Har denna nyhet någon relavans för någons faktatörst? Betvivlar det!

Sakta förvandlas Aftonbladet till en lokaltidning där man kan läsa om hur någon slangade bensin ur en bil som stod parkerad på Nynäsgatan 11, samtidigt som de missar att skriva om tågolyckan som kostade 110 människoliv i Borlänge.

Tack och hej, leverpastej!

snabbisen - din snabbaste väg till lycka

Reaktioner:

0 kommentarer: