Senaste Kommentarerna

måndag 5 april 2010

Hellre lesbisk än en looser

Ursäkta! Va? Vad är det karln påstår...
Skulle högutbildade kvinnor hellre bli lesbiska än att att bilda par med lågutbildade män?
Statsvetare Bo Rothstein lägger i högsta växeln för att skapa rubriker och Expressen ger honom utrymme att breda ut sin teori kring morgondagens familje-konstallationer.

Många av de högutbildade kvinnorna kommer också ha svårt att hitta en manlig partner av det enkla skälet att det inte kommer finnas tillräckligt många män med den utbildning och den sociala status de vill ha. Till en del kommer kanske detta att kunna lösas genom att vi nu har en betydligt större förståelse för andra samlevnadsformer än det traditionella heterosexuella paret...

Hur tokigt det än låter så finns det en viss sanning i det Bo Rothstein säger. Läs artikeln och dra en parallell med invandrarnas situation så kanske ni får en Aha-upplevelse. Att gång på gång bli nobbad i samhället, på arbetsmarknaden, på skolan skapar inte små trevliga varelser utan människor med hat och hämndbegär.

Ta t.ex det som händer i Landskrona. Hat föder hat. Extremister från båda sidor får vatten på sina kvarnar och hetsar varandra i en spiral som i framtiden kommer att på konsekvenser som vi idag inte ens kan drömma om.

snabbisen - din snabbaste väg till lycka

Reaktioner:

0 kommentarer: