Senaste Kommentarerna

torsdag 11 mars 2010

Förvirrad knarkare

Nu grusas alla experters fantasifulla analyser om hur en terrorist ser eller inte ser ut. Topp-terroristen Jihad Jane som skulle ha handplockats av terrororganisationen Al Qaida framstår nu som en desillusionerad knarkare som lider av ADHD.
Vad heter hon förresten? Jihad-Jane? Fatima LaRose? Alla verkar ha glömt hennes riktiga namn Colleen LaRose.
I dagspress har man kunnat läsa om hur underrättelsetjänsterna i Irland, USA och Sverige samarbetat för att kunna avslöja mordkomplotten mot en urusel svensk konstnär Lars Vilks. Stollen bygger fula rishögar med drivved och kallar det för konst, tro fan att folk önskar livet av honom :)
Åter till underrättelsetjänstens gedigna undercover-arbete. Jihad-Jane har använt sig av Youtube och publika forum där hon mer eller mindre har skrikit ut sina förehavanden.
Det är ett under att CIA och FBI lyckats ringa in henne. Sist bombade dom en åsna som drog ett hölass då dom trodde att det var ett massförstörelsesvapen.

Att det går runt psykiskt instabila människor på våra gator är inget nytt. Ibland får dessa människor för sig att skjuta andra människor i bl.a köpcentrum eller andra platser. Att Colleen LaRose är en av dessa psykfall råder det ingen tvekan om, men visst låter det häftigare om man kastar på henne olika epiteter som hårdförd konverterad muslim, handplockad av Al Qaida och expert-terrorist. Det säljer fler lösnummer än om man berättar sanningen, att hon bara är en förvirrad knarkare.

Reaktioner:

1 kommentarer:

VILKEN STRIPP OUTFIT

ÄR SEXIGAST?
'
'

'

http://psychedelique.blogg.se