Senaste Kommentarerna

tisdag 16 mars 2010

Extremister byter parti

Ena stunden är muslimer och nazister såta vänner. Nästa stund är muslimerna "ett av världens största hot", enligt det största hotet i världen "högerextremisterna".
Och deras lättja att vända kappan efter vinden är också oroväckande. Ena stunden är du god, nästa är du ond. Och sakta men säkert kryper extremisterna fram ur sina skal. Främst kommer de från Moderaterna. Faktum är att människosynen inom Moderaterna är skev och förmodligen lockades smyg-extremisterna till detta, men nu när Sverigedemokraterna vinner mark kastar de sig handlöst mot detta parti.
Sverigedemokraterna tycker och kommer alltid att tycka att muslimerna ligger bakom alla brott i samhället och att välfärden krackelerar pga muslimerna i Sverige.
Och att majoriteten av dessa muslimer är goda samhällsmedborgare bryr de sig inte om, för de anses alla vara presumtiva terrorister. Och i Sverigedemokraternas Sverige är man alltid invandrare, såvida man inte kan bevisa sina anor ända tillbaks till stenåldern.

Det är bra att dom nu alla samlas i Sverigedemokraterna, då vet man vilka som utgör ett hot mot landets säkerhet och säkerhetspolisen kan hålla ett vakande öga på dessa "extremister".

SvD SvD2 DN AB Sydsv

Reaktioner:

0 kommentarer: