Senaste Kommentarerna

lördag 6 augusti 2011

Jag gör inte en Hitler-hälsning

Vad är det för fel på nazister och främlingsfientliga individer inom Sverigedemokraterna? Vad är det i deras hjärna som inte fungerar.

"Jag gör inte Hitler-hälsning" hävdar nazist-artisten Saga och ljuger trots att bildbeviset pressas in i hennes fula tryne.

Nazist

Hitler-hälsningen är inte svår att identifiera. Titta bara på svinet nedanför och jämför!

Hitler

Svinet och avskummet Hitler och hans rasist-mobb våldtog, misshandlade och mördade miljoner människor på grund av deras hudfärg, religion, ras och utseende. Denna ideal delas med några svenskar som tycker att detta var häftigt. Dom vill också våldta, misshandla och mörda oskyldiga människor.
Främlingsfientliga Anders Behring Breivik i Norge tyckte att kulturberikare i Norge förtjänade att mördas och gick lös på oskyldiga barn. Med ett leende gick denna främlingsfientliga svin runt och sköt prick på barnen.

Det är dags för oss normala svenskar att stoppa dessa främlingsfientliga marodörerna innan de börjar mörda våra ungdomar. Det är dags att stoppa Sverigedemokraterna och vit-makt rörelsen. Det är dags att vi identifierar dessa individer och håller ögonen på dem. Att vi sprider kunskapen om vilka de är i våran omgivning så att alla kan kontrollera vad de har för sig. Vi behöver göra detta innan nästa vansinnesdåd utförs. Nästa gång kanske det är ditt barn som slaktas av dessa odjur.

Kom ihåg att de nazisterna finns mitt i bland oss i terrorceller och bara väntar på att utföra illdåd och våldshandlingar. Vissa av dem utger sig bl.a för att vara en helt vanlig familjer i Småland och slänger slentrianmässigt ut kommentarer som "jag tar avstånd från vit makt", "jag har också barn". Samtidigt som främlingsfientliga melodier komponeras i rask taktför att framföras på nazistläger i bl.a Ungern.

Låt inte det som hände i Auschwitz upprepas!

snabbisen - din snabbaste väg till lycka

Reaktioner:

0 kommentarer: