Senaste Kommentarerna

torsdag 18 augusti 2011

Idag är en ny dag men nya våndor

Igår kastade sig en person på järnvägsspåret och tog livet av sig, men Nerikes Allehanda tiger som muren. Tidningen har visst bestämt sig för att inte skriva om självmord. I bakgrunden tisslades och tasslas det och vips har man ett namn på personen som tog livet av sig. Där i alla fall ingen jag känner. Men det är likaväl tragiskt...

Ett glädjebud som det skrivs mycket om är Victorias graviditet. Glädjen i kungahuset och i landet är stort, men så finns det de som vill ta udden av det hela. En stolle påstår att Gud har gjort Victoria gravid. Alltså ska Gud ha tagit sig ner och haft samlag med Victoria. Pyttsan! Att kronprinsessan ska ha varit prins Daniel otrogen är en myt som dessa gudsförnekare försöker sprida. Lögner och fabler är dessa stollars verklighet. VAKNA stollar och anpassa er till verkligheten, sluta tramsa runt och tro på allt som står i sagoboken. JÖSSES!

Dom här religiösa stollarna har många sätt att lura och bedra. Titta bara på den här påvedyrkaren från Guadalajara. Han har hittat en McDonalds figur som han kapslat in och hävdar att det är en riktig älva. Mot en riklig donation får religiösa tokar titta på plastfiguren och har man inte råd kan man få köpa en bild på Tingeling för ynka 10 kronor.


Men man ska inte dra alla kristna stollar över en kam, det finns fina krisna personer också. Som Kristina 18 år från Texas, som av sin kyrka godkänts som en av Guds horor. Hon låter män ha sex med henne medan hon predikar. Hennes pappa är såååååå stolt över sin dotter... Va? En pappa som är stolt över att dottern är en hora?

Glöm det jag sa om att det finns fina kristna, hela patrasket är ruttna.

Booty
Kristina dansar en segerdans för Gud

snabbisen - din snabbaste väg till lycka

Reaktioner:

1 kommentarer:

Hahaha...Ja det finns många tokar fria på vår planet!