Senaste Kommentarerna

fredag 5 augusti 2011

Har Jesus klippt håret?

Har Jesus klippt håret? Det skulle man nästan kunna tro men det är Tom Offer-Westort som gjordes sig av med ansikt- och huvud-behåringen och hans polare Peter Simon passade på att göra den här Stop-Motion filmen. Riktigt bra gjort grabbar!


I övrigt domineras nyheterna av börsens fall och syndabocken har redan pekats ut och det verkar vara datorns fel. Alltså kan vi människor andas ut!
Nej vänta! Nästa artikel säger att det är fega politiker och en irrationell marknad som bär skulden för krisen. Puh! Tack och lov, då kan vi människor fortfarande andas ut... Vadå! Är politiker och marknad människor? Nja, det tror jag inte på!

Sedan kan man läsa om en snubbe i pipskägg som tycker att vi är skyldiga att hjälpa barn som svälter i Afrika. Är han inte klok? Håkan Juholt har ju berättat för oss att

Svält i afrika
det finns barnfattigdom i Sverige. Inte kan vi väl skänka pengar till Afrika när barn svälter i Sverige. Nej där litar jag mer på sossarna. Eller varför inte skicka ner några Sverigedemokrater, dom hävdar ju att svartskallarna ska hjälpas på plats i deras egna länder. Nu kan dom ju bevisa sin ståndpunkt genom att åka ner och hjälpa till. Men det kanske dom inte menade, dom brukar ju inte veta vad dom sysslar med, lipsillarna.

Nej nu är det dags för ett fotbad!

snabbisen - din snabbaste väg till lycka

Reaktioner:

0 kommentarer: